Vesti

Cliff

Bok, ljudi!

Moje ime je Cliff i ponosni sam štićenik Levijatana. Nekoć sam imao svojeg vlasnika, svoju posudicu i svoj povodac. Nadam se da nikad nećete iskusiti osjećaj koji je meni priuštio čovjek kojem sam vjerovao – u mojoj glavi, bili smo prijatelji za cijeli život i iako je imao svojih mana, volio sam ga svim srcem. Ja sam njemu bio samo stvor i smetnja. Ubodna rana koju mi je zadao prije odlaska povrijedila me na sve zamislive načine. Je li to bio pokušaj vađenja čipa? Jesam li toliko grozan da je htio bespovratno izbrisati svaku poveznicu naših života? Jesam li zaslužio krvariti sam, u vlastitim fekalijama, pitajući se hoće li se vratiti?

E pa nisam! Kada su me cure i dečki iz Levijatana izvukli iz pakla kuće u Zaprešiću, njihovi poljupci i zagrljaji vratili su mi duh. Nisam kriv, nisam grozan i nisam nikako zgriješio! Pokazali su mi tko sam – veselo biće koje će sa svojim čovjekom dijeliti sve. Kada mi baciš lopticu, svaku ću ti vratiti. Kada kuhaš, vjerno ću te pratiti pogledom. Kada spavaš, stisnut ću se uz tebe i čuvati te.

Imam 4 godine i dolazim ti kastriran. Energičan sam i zdrav, izuzev problema s gušteračom koji su možda i odraz stresa kroz koji sam prošao. Kada se oporavim do kraja, primit ću i sva cjepiva. Volim ljude, ali s muškim psima se baš i ne slažem. Uživam otkrivati nove puteve i savladavati zanimljive igre. Bit ću ti ljubimac, prijatelj i pratnja kroz sve što te čeka. Hoćeš li ti biti moje Zauvijek?

I Would Like To Share it.