Vesti

Hanibal

Pozdrav svima!

Moje ime je Hanibal, sigurno ste gledali video mog spašavanja.

Bio je to vrući letnji dan 2018. godine, a ja sam bio u problemima. Naviknut na udarce i bol, panično sam bežao od ljudi, nesvestan da mi žele pomoći.

Danima su me tražili, tek ponekad bi mi se uspeli približit,i ali moj strah je bio jači. Zavukao sam se u mračan kanal, nisam očekivao da će me i tu tražiti.

Ali našli su me i na sve načine pokušavali doći do mene, a ja sam ležao sklupčan u jako uskoj cevi. Njihova želja je bila jača od mog straha i uspeli su mi pomoći.

Kada su me konačno izvukli iz mraka i prljavštine, postalo je jasno zašto se bojim ljudi - još kao štenetu oko trbuha mi je vezana žica! Već je duboko urasla, stvorila je otvorene rane. Moje telo je raslo, željno igre, ali me žica sputavala u tome i jako bolela.

Konačno oslobođen tog bolnog okova, shvatio sam da postoje dobri ljudi. Terapija se sastojala od puno pažnje i ljubavi,a moj strah je dan za danom bio sve manji. Kao posedica dugotrajnih rana dijagnostifikovana mi je sepsa, ali i nju sam uspeo pobediti. Pokazao sam pravo lice, ja sam mali hrabri borac.

Zahvaljujući Levijatancima, sada sam srećno udomljen i skoro da sam svoju ružnu prošlost i zaboravio!

 

I Would Like To Share it.