Vesti

Hanibal

Bok svima!

Moje ime je Hanibal, sigurno ste gledali video mog spašavanja.

Bio je to vrući ljetnji dan 2018.godine, a ja sam bio u problemima. Naviknut na udarce i bol, panično sam bježao od ljudi, nesvjestan da mi žele pomoći.

Danima su me tražili, tek ponekad bi mi se uspjeli približiti ali moj strah je bio jači. Zavukao sam se u mračan kanal, nisam očekivao da će me i tu tražiti.

Ali našli su me i na sve načine pokušavali doći do mene, a ja sam ležao sklupčan u jako uskoj cijevi. Njihova želja je bila jača od mog straha, uspijeli su mi pomoći.

Kada su me konačno izvukli iz mraka i prljavštine, postalo je jasno zašto se bojim ljudi-još kao štenetu oko trbuha mi je vezana žica! Već je duboko urasla, stvorila je otvorene rane. Moje tijelo je raslo, željno igre, ali me žica sputavala u tome i jako boljela.

Konačno oslobođen tog bolnog okova, shvatio sam da postoje dobri ljudi. Terapija se sastojala od puno pažnje i ljubavi, moj strah je dan za danom bio sve manji. Kao posljednica dugotrajnih rana dijagnosticirana mi je sepsa, ali i nju sam uspio pobijediti. Pokazao sam pravo lice, ja sam mali hrabri borac.

Sada  imam 3 godine i potpuno sam zdrav, kastiran, volim druge pse i mačke. Željan sam igre, trčanja i šetnji. Tražim svoje dobre ljude i siguran dom zauvijek.

 

I Would Like To Share it.