Vesti

Dušan

Ja sam Dušan, a zovu me Duško, Dule, Duca, Ćorkan... Ma stalno mi tepaju!

2018. godine pronašle su me moje Levijatan devojke. Znao sam da moram kod veterinara, pa sam se potrudio da im se dopadnem. Mjaukao sam, češao im se o noge i pokušavao da im objasnim da me jako boli levo oko. Nije bilo teško ubediti ih da me uzmu - odmah su me stavile u kola i praaaaavac veterinar.

Ostao sam bez levog oka, ali me to nije sprečilo da se u pansionu dokažem i budem alfa mužjak. Tamo sam imao mnogo drugara, ali to nije to, rekao sam mojoj Sonji da pod hitno mora da mi nađe nekoga ko će mi se posvetiti.

Posle skoro godinu dana traženja doma, uzela me je Jovana. Dok me je vodila kući, pričala mi je o nekom psu Fići. Nisam je mnogo slušao, iskreno, nije me zanimalo to. Kada sam došao kući prišao mi je neki veliki dahtavi stvor i shvatio sam: "TO JE TAJ FIĆA!!". Trebalo mi je vremena da se naviknem da me konstantno prati i remeti mi istraživanje mog novog doma. Ali, nećete verovati, zavoleo sam ga, sad smo nerazdvojni. Čak me i zezaju da me je Fića usvojio, jer, sad smo samo nas dvojica važni.

View the embedded image gallery online at:
https://levijatan.org/vesti/item/113-dusan.html#sigProId49cc9bb0a2

I Would Like To Share it.