Udomi

  • Rasa: Mešanac nemačkog ovčara
  • Starost: 13 godina
  • Napomena: Nema
  • Pol: Ž
  • Lokacija: Srbija

Bubi

Ćao!

Ime mi je Bubi i vesela sam trinaestogodišnja ovčarka. Okolo se laje da je 13 godina mnogo – ko je hrabar neka mi to kaže u njušku da mu pokažem šta je život!

Doduše, nisam uvek tako mislila. Donedavno se moj život svodio na bol, patnju i beznađe. Našli su me u romskom naselju gde nisam bila ništa više od mase nedostojne poštenog obroka i nežnog dodira. Meseci su prolazili, a ja sam umirala iz spolja prema unutra. Osećala sam kako mi dlaka opada, kako mi koža gori, kako bi svaki centimetar moga tela hteo eksplodirati od svraba. Dehidrirana i pregladnela, pribegla sam vlastitom izmetu kao izvoru hrane. Možete li zamisliti taj očaj?

Ipak, dočekala sam svoje bolje sutra! Nakon mnogih godina tonjenja u bezdan, upoznala sam prave ljude s kojima sam mogla biti svoja. Izvadili su me iz pakla, držali me za šapu tokom mukotrpno dugotrajnog oporavka i govorili mi da sam lepa čak i kada sam znala da moje ogolelo telo ne može biti ugodan prizor.

Sada, ipak, priznajem – zbilja jesam zgodna, i spolja i iznutra! S novim krznom moj duh je nesalomiv, osećam se mlađe nego ikad, volim ceo svet i ceo svet voli mene!

Devojke i momci iz Levijatana kažu da su se lepo zabavili sa mnom, ali da je vreme da nađem onog jednog jedinog, zauvek mojeg. Meni to zvuči super, nikad nikome nisam bila jedina, krajnje je vreme da i to doživim.

Dolazim ti sterilisana i vakcinisana! Volela bih da imam svoj mir i da ti budem jedini ljubimac, može?

Hajde, pitaj za mene. Sigurna sam da bi ti koristila drugarica, a vernije od mene nema!

View the embedded image gallery online at:
https://levijatan.org/udomi/item/61-bubi.html#sigProId9bc008a369

I Would Like To Share it.