levijatan.org | Udomi Baka
Pokret Levijatan spontano je formiran 2015. godine u Beogradu i od tada danonoćno spašava i leči životno ugrožene i zlostavljene životinje. Ovaj samoodrživi i nezavisni Pokret nastao je kao posledica sistemskog problema i nesprovođenja Zakona o zaštiti životinja, te svojim delovanjem apeluje na potpunu primenu i pridržavanje istog.
stop animal abuse, pokret levijatan, ex yu, zaštita prava životinja
16883
post-template-default,single,single-post,postid-16883,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Udomi Baka

Ćao!

Ja sam Bak i imam svega četri meseca. Pre dva meseca čovek kome sam verovao ostavio me vezanog na klupi u Beogradu i nikada se više nije vratio. Sećam se samo da mi je bilo mnogo hladno iako sam se trudio da to ne pokažem. Imao sam super sreću da je pored te klupe prošla Sonja i da me zbrinula na toplo dok ne pronađem svoj novi dom i svoje zauvek ljude. Sonja kaže da ću biti veliki dečko, jer imam duge noge i velike šape, ali morate da znate da ću biti i jako dobar. Već sada znam sve manire koje jedan kućni pas mora da ima, a i kod doktora sam dobar. Primio sam sve vakcine i očišćen sam od parazita, pa me čeka još samo kastracija i čipovanje.

Izvrsno sam društvo kad ne spavam, volim da se igram i sa ljudima i sa psima, pa ako me želiš upoznati pošalji mail Levijatancima, a oni će obavestiti mene!

Čekam te!