levijatan.org | Borbe pasa
Pokret Levijatan spontano je formiran 2015. godine u Beogradu i od tada danonoćno spašava i leči životno ugrožene i zlostavljene životinje. Ovaj samoodrživi i nezavisni Pokret nastao je kao posledica sistemskog problema i nesprovođenja Zakona o zaštiti životinja, te svojim delovanjem apeluje na potpunu primenu i pridržavanje istog.
stop animal abuse, pokret levijatan, ex yu, zaštita prava životinja
16532
post-template-default,single,single-post,postid-16532,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Borbe pasa

Čekali smo da se svi ispucate, vas svih 98 koliko vas ima pa da se oglasimo. Znate li da niko ali niko nije pitao kako je pas sa slike?!?! I to imamo dokumentovano. NIKO. Zanima vas krv. Ali ne pseća. A znate li šta je još tužnije i jadnije? Što se više vas javilo da traži skidanje glave ovom malom nego što vas se ikada javilo da pita za neku našu spašenu kucu ili akciju. Koliko njih koji se bave borbama treba da bude sramota ništa manje ne treba biti ni vas. To što su oni spolja to ste vi iznutra. NE PITATE KAKO JE PAS, NE PODRŽAVATE NIŠTA ŠTO JE LEPO, ŠTO JE USPEH, A TRAŽITE KRV, KOJU ĆE PROLITI NEKO ZA VAS JER STE MALI I NEOSTVARENI. Vezujete Džakića za ovog sa slike, jer su uradili sparing pre četiri godine, lažete, izvrćete, spinujete, MRZITE, ali ne borbe nego ličnosti.

Svako ko prati naš rad svih ovih godina zna da ne komentarišemo borbe pasa ni ovde u Srbiji a ni ovu sa sporne slike u BiH sa pocetka 2016 godine. Ne zato što se bojimo, jebemo ih baš sve, nego jer je rasipanje energije koja nam je potrebna. U borbe pasa je umešana policija i to više nije ni tajna, naš pokušaj da stopiramo te stvari je mogao rezultirati ozbiljnim incidentom sa organima reda koje internet ratnici nisu videli ni na filmu i JAVNO SMO REKLI DA NE ŽELIMO TIME DA SE BAVIMO I NIKAD NISMO ZA 3 GODINE bez obzira ko se kako zove. Ko želi i ima kapacitete slobodno neka nam se javi da ga uputimo gde se održavaju pa neka sprečava,hapsi, udomljava ili šta već. Ova fotka je stara par godina i vadi se IZ NAFTALINA kad god neko želi da napravi Zadrugu ili Farmu u javnosti bacajući pesak u oči za mnogo krupnije stvari. Mi osudjujemo sve vezano za borbe pasa ALI NAM OVO nije primarni problem. Žao nam je što se ne digne tako kuka i motika na zakon o krznašicama i genocidu nad činčilama. Žao nam je što se ne dignu svi na Aveniju MB koja dnevno ubija na stotine pasa, sve ovo je više puta dokumentovano i objavljivano pa čak i u Skupštini Srbije. Dok onanišete nad tastaturom hvatajući se za to ko je ratni zločinac i ko je čiji sin, pse ubijaju na najsurovije načine ispred vašeg praga. Od Triglava do Djevdjelije. Daj Bože da nam ove BAJATE fotografije budu najveći problem koji imamo za kucama. Ali nije! Svoju ljubav pokažite tako što ćete usvojiti Vasilisu,Deu,,Cici,Bleki,Simketa,Djinu,Borisa,Lunu,Hanibala,Dedu,Olgu,Hudinija,Astora,Enu,Bubi… niz je dugačak. Usvojite-Ne kupujte pa nastavite sa šerovanjem internet ratom. Od nas nećete praviti rijaliti politički šou, imamo pametnija posla.

Da li je mali samo željan paznje ili učestvuje u borbama kangala to je stvar za MUP KOJI OBEZBEDJUJE TAKVE SKUPOVE. PONAVLJAMO I PODVLAČIMO mi smo na početku ima nekoliko godina tome još posle gorkog iskustva sa policijom koja je obezbedjivala jedan takav dogadjaj rekli da se više temom “borba pasa” nećemo baviti u korumpiranoj i bolesnoj državi. Ovde nije problem ovaj klinac ni što pojedinci željni pažnje preko njega i krvi pasa hoće “like” nego državni sistem koji dozvoljava svojim službenicima da obezbedjuju ovakve i slične dogadjaje.

Po nama samo institucionalno se ovo rešava. Avenija MB ubija 500 pasa dnevno i ovakve stvari su skretanje teme sa pravog problema, da li je normalno da na 500 mrtvih pasa svaki dan ubijanih detardžentom i žicama mi se bavimo sinovima pevačica i slikama iz 2016 samo zato što su to što jesu inače niko ne bi ni primetio…pitanje je KO ZAŠTO I U KOM TRENUTKU IMA INTERES DA PRAVI SENZACIONALIZAM I DA SKREĆE TEMU.

“Psi vole svoje prijatelje i ujedaju neprijatelje, sasvim suprotno ljudima koji nisu sposobni za čistu ljubav i koji uvek mešaju ljubav sa mržnjom…” Sigmund Frojd.

♥??