levijatan.org | Udomi Lunju
Pokret Levijatan spontano je formiran 2015. godine u Beogradu i od tada danonoćno spašava i leči životno ugrožene i zlostavljene životinje. Ovaj samoodrživi i nezavisni Pokret nastao je kao posledica sistemskog problema i nesprovođenja Zakona o zaštiti životinja, te svojim delovanjem apeluje na potpunu primenu i pridržavanje istog.
stop animal abuse, pokret levijatan, ex yu, zaštita prava životinja
16547
post-template-default,single,single-post,postid-16547,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Udomi Lunju

Hej ljudi!

Samo sam svratila da vam kažem da ima šanse i za nas koji smo mali i ne znamo da se izborimo za sebe. Živela sam u Bečeju i zaglavila u romskom naselju. Verovala sam ljudima, iako su me mlatili kad i kako su stigli. Možda će vam zvučati čudno, ali verujem ljudima i dalje. Kažu da je to zato što sam mali blentavi terijer i zato što sam mlada. Verujem i da je upravo taj moj optimizam učinio da za mene čuju Levijatan ljudi, dodju po mene i spase me. Potpuno sam zdrava otišla na privremeni smeštaj u kojem sam bila svega dva dana i nakon toga stigla u novi dom!

Poslaću koji selfi, čim uhvatim malo vremena. Shvatite me, u novom domu imam i starijeg brata haskija, igramo se po cele dane, a vani sada imam i osobnog telohranitelja.

Život je lep!