levijatan.org | Udomi Arona
Pokret Levijatan spontano je formiran 2015. godine u Beogradu i od tada danonoćno spašava i leči životno ugrožene i zlostavljene životinje. Ovaj samoodrživi i nezavisni Pokret nastao je kao posledica sistemskog problema i nesprovođenja Zakona o zaštiti životinja, te svojim delovanjem apeluje na potpunu primenu i pridržavanje istog.
stop animal abuse, pokret levijatan, ex yu, zaštita prava životinja
16923
post-template-default,single,single-post,postid-16923,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Udomi Arona

Lutao sam Zemunom potpuno izglubljen i mnogo umoran. Nisam znao gde se nalazim, niti sam znao gde je nestao čovek koji me zvao svojim. Kada su me sa ulice sklonile devojke i momci iz Levijatana, nisam imao pojma gde me vode, ali kada su me doveli doktoru, kao da sam osetio olakšanje. Nalazi su pokazali da imam srčanog crva, što je objasnilo moju slabost, ali ipak sam srećom bio dovoljno snažan da uz lekove pobedim i tog parazita.

Imam svega dve godine, kastriran sam i vakcinisan i obožavam ljude, a volim i pse. Još uvek sam zaigran i volim aktivnost bilo koje vrste. Na privremenom smeštaju imam super ekipu ali najveća želja mi je da nađem svoju obitelj koju ću voleti onako kako samo psi to znaju i s kojom ću da istražujem svet!