levijatan.org | Udomi Akija
Pokret Levijatan spontano je formiran 2015. godine u Beogradu i od tada danonoćno spašava i leči životno ugrožene i zlostavljene životinje. Ovaj samoodrživi i nezavisni Pokret nastao je kao posledica sistemskog problema i nesprovođenja Zakona o zaštiti životinja, te svojim delovanjem apeluje na potpunu primenu i pridržavanje istog.
stop animal abuse, pokret levijatan, ex yu, zaštita prava životinja
16913
post-template-default,single,single-post,postid-16913,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Udomi Akija

Bok, ekipa!

Ime mi je Aki. Rekao bih vam nešto više o sebi, ali za mene vrijedi ona „oči su ogledalo duše“ pa procijenite sami. Kažu da sam nježno, plaho stvorenje beskrajno zahvalno i na minuti češkanja po trbuhu. Toga donedavno nisam imao – ljudi su mi iz čiste okrutnosti vezali oko vrata žicu toliko čvrsto da me polako rezala i ostavila svoj trag i na tijelu i na duši. Razbijao sam glavu u pokušaju da shvatim zašto, ali nisam se dosjetio ničeg pametnog.

Ipak, pod okriljem Levijatana imao sam priliku upoznati ljubav o kakvoj nisam mogao sanjati. Svim snagama su se borili da zaboravim i fizičku i psihičku bol koja me zadesila i uspješno su se ispričali za nedjela pripadnika svoje vrste koji su zaboravili da i ja osjećam. Naučio sam da je ovaj svijet prepun toplih ljudskih duša i napokon sam spreman upoznati čovjeka kojeg ću zvati svojim. Znam sve što jedan dobar pas treba znati, a za tebe ću naučiti još triput toliko! Pitaj za mene i otkrij sve čari druženja sa mnom!