levijatan.org | Udomi Mimi
Pokret Levijatan spontano je formiran 2015. godine u Beogradu i od tada danonoćno spašava i leči životno ugrožene i zlostavljene životinje. Ovaj samoodrživi i nezavisni Pokret nastao je kao posledica sistemskog problema i nesprovođenja Zakona o zaštiti životinja, te svojim delovanjem apeluje na potpunu primenu i pridržavanje istog.
stop animal abuse, pokret levijatan, ex yu, zaštita prava životinja
16332
post-template-default,single,single-post,postid-16332,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Udomi Mimi

Ćao, ja sam Mimi!

Spašena sam 08.02.2018. u Ovči. Imam jedva godinu dana, zdrava sam, sterilisana, vakcinisana i spremna da osvojim tvoje srce, a zajedno s tobom i ceo svet! Manjeg sam rasta, pa kažu da mogu svugde naći svoje mesto, a deca i drugi psi su mi prava radost!

Video mog zlostavljanja od ruke stare žene iz Ovče videlo je više od sto hiljada ljudi, ali ja ne želim biti po tome pamćena. Taj dio mog života bio je izuzetno bolan i zahvaljujući Levijatanu, trajao je kratko i mogu ga ostaviti tamo gde i pripada – u prošlosti.

Sad gledam samo prema napred! Vesela sam i jako razigrana i možda ponekad puno skačem, ali ne mogu da si pomognem. Živim život punim plućima i da mogu vikala bi svima koliko sam srećna!
Još mi jedino nedostaje netko s kime ću tu sreću deliti.

Jesi li to ti?