levijatan.org | Udomi Bleku
Pokret Levijatan spontano je formiran 2015. godine u Beogradu i od tada danonoćno spašava i leči životno ugrožene i zlostavljene životinje. Ovaj samoodrživi i nezavisni Pokret nastao je kao posledica sistemskog problema i nesprovođenja Zakona o zaštiti životinja, te svojim delovanjem apeluje na potpunu primenu i pridržavanje istog.
stop animal abuse, pokret levijatan, ex yu, zaštita prava životinja
16182
post-template-default,single,single-post,postid-16182,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Udomi Bleku

Ćao društvo!

Ja sam Blecky, ali moji Levijatan ljudi od milja me zovu Bleka. Našli su me i spasili 28.01.2018 u Beogradu, nakon što sam napadnuta od vlasničkog psa od kojeg sam zadobila višestruke ugrize i otvorene rane, ali najviše me bolelo to što mi je jedan od ugriza probušio pluća. Jedva sam dolazila do vazduha kada su se pojavili moji spasitelji i odveli me u kliniku kod doktora Milana koji je zajedno sa momcima spasio moj život. Izvrsnog sam zdravlja i osećam se odlično, još me samo čeka sterilizacija i tada sam spremna za sve avanture koje mi nosi život. Zaboravila sam na svo zlo koje mi se dogodilo i zahvalna na svakom novom danu. Kažu da sam mlada, imam svega 10 meseci i jakoo sam društvena. Obožavam trčati i igrati se sa psima, volim decu, nežna sam, radoznala i prilagodljiva na sve životinje. Neki kažu da je neverovatno koliko sam naivna jer verujem svima, ali ja biram živeti život bez straha i uvek bezrezervno voleti svakoga koga sretnem.

Ipak, najviše na svetu voleti ću onoga koji će me zauvek primiti u moj novi dom!