levijatan.org | Udomi Malinu
Pokret Levijatan spontano je formiran 2015. godine u Beogradu i od tada danonoćno spašava i leči životno ugrožene i zlostavljene životinje. Ovaj samoodrživi i nezavisni Pokret nastao je kao posledica sistemskog problema i nesprovođenja Zakona o zaštiti životinja, te svojim delovanjem apeluje na potpunu primenu i pridržavanje istog.
stop animal abuse, pokret levijatan, ex yu, zaštita prava životinja
16378
post-template-default,single,single-post,postid-16378,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Udomi Malinu

Bila je noć kada su me našli. Iako sam bila onemogućena u kretanju zbog svoje ozljede, jedva sam smogla snage da dozvolim da mi se priđe. Ipak, iscrpljenost i već velika slabost i hladnoća zaustavili su me u mom naumu da pobegnem što dalje o ljudi, jer su mi upravo oni naneli nejveće zlo. Jako sam krvarila. Otvoreni prelom smrskane leve prednje noge izgledao je toliko loše da sam čula kako govore da će je morati odrezati. Izgledalo je jako loše, a osećaj je bio još deset puta gori. Levijatan me uzeo pod svoju šapu i nakon toga moja sudbina poprima svetle i sjajne boje! U početku su me nazvali Nika, ali ubrzo sam od milja dobila ime Malina, koje se zadržalo i zapravo, jako mi se sviđa.

Osim što mi je doktor Milan posve smrskanu nogu uspeo potpuno popraviti, danas se zahvaljujući Levijatanu nalazim u srećnom domu! Trčim, imam drugara i živim život kojem mogu poželjeti svim Levijatan šapicama!