levijatan.org | Udomi Đinu
Pokret Levijatan spontano je formiran 2015. godine u Beogradu i od tada danonoćno spašava i leči životno ugrožene i zlostavljene životinje. Ovaj samoodrživi i nezavisni Pokret nastao je kao posledica sistemskog problema i nesprovođenja Zakona o zaštiti životinja, te svojim delovanjem apeluje na potpunu primenu i pridržavanje istog.
stop animal abuse, pokret levijatan, ex yu, zaštita prava životinja
16187
post-template-default,single,single-post,postid-16187,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Udomi Đinu

Prvih 8 godina mog života bilo je jako teško, ali nažalost, to je surova stvarnost života pasa po romskim naseljima. Bila sam samo broj i bila sam terana da se borim u ringu. Kotila sam se mnogo puta jer je uvek trebalo nove mlade krvi za njihove monstruozne i zle namere, i to je bio u njihovim mozgovima jedini način da zaradimo za hranu. Iako sam dala sve od sebe da se moji vlasnici predomisle i poštede mene i drugare od ovakvog stresnog i bolnog života, nije mi pošlo za šapom. Imala sam sreće da sam poživela do momenta kada su mene i moje jedino preostalo štene spasili Levijatan momci!

Osim šanse za novi život, na dan mog spašavanja 02.12.2017 dobila sam i ime – Đina. Moja beba bila je bolesna, jednako kao i ja, ali hrabrost i upornost Levijatana učinili su da sve nestane. Doktor Milan pobrinuo se za moje zdravlje i iako imam odraslog srčanog crva, kvaliteta života koju živim je kao i u bilo kojeg zdravog psa. Ne mogu da vam opišem koliko sam zbog toga sretna, ali moje slike govore više od hiljadu reči. Srce mi je na mestu odkad je moja beba udomljena, a ja ću strpljivo čekati dok se ne pronađe netko tko će prepoznati svu ljubav koju čuvam za svog novog vlasnika.

Imam puno energije, obožavam pse i nikom ništa ne zameram, volim se smejati, valjati u svežoj travi i imam puno strpljenja za decu, naposletku i sama sam ih puno donela na svet.

Svog čoveka verno i strpljivo čekam u Beogradu, ali ako treba, potegnuću i na kraj sveta samo da ga nađem!