levijatan.org | Udomi Ženu
Pokret Levijatan spontano je formiran 2015. godine u Beogradu i od tada danonoćno spašava i leči životno ugrožene i zlostavljene životinje. Ovaj samoodrživi i nezavisni Pokret nastao je kao posledica sistemskog problema i nesprovođenja Zakona o zaštiti životinja, te svojim delovanjem apeluje na potpunu primenu i pridržavanje istog.
stop animal abuse, pokret levijatan, ex yu, zaštita prava životinja
16371
post-template-default,single,single-post,postid-16371,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Udomi Ženu

Ćao drugari!

Javljam vam se iz srećnog doma, samo da vam kažem da je i meni nekada život bio preplavljen strahom, da sam bila tužna i zlostavljana. Našla me na cesti dobra žena , lutala sam i tražila utočište.Da sreća prati hrabre uverila sam se vrlo brzo! Udomili su me Levijatan ljudi i danas sam dio najvećeg regionalnog pokreta i dio Levijatan porodice. Napokon spavam uz svog čoveka Aleksandra koji mi je dao ime Žena, družim se sa drugarima u parku, a nedavno sam dobila i sestru!

Vidite li koliko sam zbog toga srećna i ponosna? Ja dajem sve što mogu i nadam se da ćete i vi slediti moj primer!